Hvad siger vores kunder?

på Anmeld Håndværker

5 stjerner

Badeværelse
Vi er 4 uger inde i projektet. Indtil videre er vi meget tilfredse med udførelsen af opgaven samt kommunikationen mellem os og de forskellige faggrupper der er tilknyttet Tkh – byg. Vi er altid informeret om næste step og kontaktes hvis dette ændres. Selvom der har været uforudsete opgaver holder tidsplanen. Stor anbefaling herfra!

Line, Valby

5 Stjerner

Tag, kviste, carport, døre og vinduer
Projektet har været, at vi har ændret spærkonstruktionen, fordi vi er gået fra let tag til tungt tag. Vi har ændret taghældning, fordi vi ikke må bygge højere. Vi har lavet kviste, nye udhæng, tagrender, skiftet døre, vinduer og ny carport. Vi har fra starten haft en virkelig god kommunikation med Kenneth. Det er virkelig søde folk han har. De løbende fejl som naturligt kan komme under et byggeri af denne størrelse er løst hurtigt og fair hver gang. Vi er utrolig glade for resultatet. Vi har hele vejen igennem følt os meget trygge ved Kenneth (TKH-byg). Hvis vi en anden gang skal bygge stort til eller om, vil vi klart spørge Kenneth (TKH-byg) igen.

Jesper, Hørsholm

5 Stjerner

Badeværelse
Vi er nu færdige med badeværelsesrenoveringen, og det spiller bare! Vi har på intet tidspunkt fortrudt at vi valgte TKH- byg.. Kommunikationen har været i top, og vi har været SÅ glade for den måde Anders har vejledt os gennem projektet. Alle håndværkerne som vi har haft ude, har været smilende, glade og er gået op i deres arbejde. TAK for denne gang!

Kira, Frederiksværk